Hírek

Mozgásélmény szenioroknak Program

Téli Sportok

2020. április 20 óta a Mozgásélmény szenioroknak Program segítségével az idősek otthonába on-line csatornán viszi el a mozgás élményét a Magyar Szabadidősport Szövetség.

 

A https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ weboldalon reggelente átmozgató tornára, du 16 órától pedig különböző típusú mozgásórára invitálják az időseket. Az idei év őszén két új mozgásformával az örömtánccal és a 312 meridián tornával bővült a program repertoárja.

A régebb óta fiatal korosztály számára fontos a napirend. A Mozgásélmény szenioroknak Program megalkotásakor ezt helyezték a figyelem központjába. Az életkor előrehaladtával kiemelten fontossá válnak a kapaszkodók, melyek a napi rutin és biztonságérzet kialakításában fontos szerepet játszanak. A rendszeres mozgás és sport az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából kiemelten fontos. A fix időpontokban elérhető videós tartalmaik segítségével a hétköznapok rendszerébe beilleszthető állandóságot biztosítják a szervezők.

Január 1-7. között a  Bejgli és töltött káposzta lefaragó hét keretében egész héten át tartó, napi 4 foglalkozással  on-line sportolással várják a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon az érdeklődőket.

A Facebookon létrehozott esemény és bővebb információ itt érhető el: https://www.facebook.com/events/929558852071580?ref=newsfeed

„FOGADD MEG, TEDD MEG, PRÓBÁLD KI, MARADJ LENDÜLETBEN!

1. Fogadd meg hogy az új évben fittebb leszel!
2. Tedd meg velünk az első lépést a célod eléréséért!
3. Próbáld ki, hogy január 1-7. között reggel és délután elvégzed a Mozgásélmény szenioroknak Program gyakorlatait a masport.hu oldalon keresztül!
4. Maradj lendületben, folytasd a tornát a többi napon is!”

Vissza